Handbag Essentials + Spring Outfit

Jar nám už klope na dvere a ja sa neviem dočkať, kedy odložím bundu a zo zákutí môjho šatníka vytiahnem veci, ktoré tam pol roka ležali. Neviem, ako pre vás, ale pre mňa jar symbolizuje niečo ako nový začiatok. Všetko prekypuje životom, a preto sa aj ja cítim plná energie. Ráno keď cestujem autobusom do školy, obzerám si okolitú prírodu a hlavne stromy, na ktorých sa pomaličky objavujú zelené púčiky. Možno to znie divne, ale robí ma to šťastnou. Zima mi príde taká smutná. A hlavne tá, ktorá sa práve skončila (aspoň dúfam), žiadny sneh, len dážď. Ale poďme k podstate článku.

Spring is knocking at door and I can´t wait to put down jacket and the recesses of my closet I pull out things that are lying half years. I don´t know, how for you, but for me spring symbolizes something like new beginning. Everything is full of life and that´s why I  feel full of energy. In the morning when I travel to school by bus I look around the surrounding nature, especially trees on which it is slowly emerging green buds. Maybe, it sounds weird but that´s makes me happy. Winter seems to be sad. And especially one that has just ended (I hope), no snow, only rain. However let´s go to the essence of the article.


V mojej kabelke sa nachádza veľa vecí, ktoré počas dňa ani nevyužívam. Ale poznáte to, istota je istota.
Kabelka je z Mohita. Neviem, či ju tam ešte nájdete, aj keď som si ju kúpila nedávno, na ich stránke som ju žiaľ našla už len v žltej farbe.

In my handbag is so much stuff, I haven´t used for a day. However you know this, better safe than sorry.
Handbag is from Mohito. I don´t know if it still available there, even though I bought it recently, on their site, I found it only in yellow.



Mobil. Ako najhlavnejšia vec, ktorú využívam takmer stále (na fotke nie je). Nachádza sa v ňom všetko, a preto je pre mňa taký dôležitý. Aj keď zastávam názor, že bez mobilov by bol život krajší a som šťastná, že som vyrastala v dobe, keď ešte neboli také rozšírené (teraz hovorím ako keby mám 30 :D). O tom ako pôsobia mobily na ľudí by som mohla hovoriť stále, takže ak o tom chcete samostatný článok, určite mi dajte vedieť. :)
Slúchadlá. Ďalšia vec, bez ktorej nevyjdem z domu. Veď čo by som robila hodinu v autobuse popri obdivovaní krásnej prírody. (Tiež nie sú na fotke.)
Peňaženka. Myslím, že k tomu sa vyjadrovať viac nemusím. (Mango)
Diár. Keď ho náhodou nemám po ruke, zapíšem si to do mobilu a následne prepíšem. O tomto diári som písala aj samostatný článok, kto nevidel tak šup. Doller.
Pero. Veď ako by som si mohla niečo zapísať do diáru, keby ho nemám?
Okuliare. Tie nosím len keď vonku svieti slniečko, čo je teraz dosť často. Aj keď okuliare veľmi v láske nemám, pretože mi žiadne nesvedčia a taktiež si ich väčšinou zabudnem doma. (Wayfarer)
Vreckovky.
Kefa. Moje vlasy vyzerajú fakt veľmi zle po celom dni mimo domu a tak je pre mňa kefa dobrý "priateľ".
Balíček prvej pomoci. Obsahuje: náplasť, náplasť na opary, tabletky proti bolesti hlavy a brucha, gumičku na vlasy, sponky do vlasov,
Gumička. Ďalšia gumička, ktorú mám hneď po ruke.
Žuvačky. Moje must-have. Bez žuvačiek nevychádzam z domu.
Balzam. Keďže mám asi najsuchšie pery na planéte, potrebujem ho ako soľ. Fakt neviem čo s nimi mám robiť, nič mi nepomáha, takže ak máte nejaké rady, budem rada, ak mi ich napíšete do komentárov. (Neutrogena)
Ceruzka na pery. Je to síce kontúrka, ale obľúbila som si ju dávať na celé pery a to preto, že je matná a taktiež nie sú až tak veľmi vidieť tie moje suché pery ako pri niektorých rúžoch. (Catrice - 150 Vintage Rose)
Rúž. (Catrice - 010 Be Natural!)
Parfém. Mini gulička vhodná do kabelky. (Avon - Perceive)

Mobile. The most important thing which I use almost every day (it isn´t in the photo). There is everything in it and that´s why it´s so important for me. Although I have opinion that without mobile phones the life would be nicer and I´m happy that I grew up in age when mobile phones weren´t so widespread (now I´m speaking like 30 years old :D). I could talk about how mobile phones affect to people so if you want article only about this, definitely let me know.
Headphones. Next thing I can not leave the house without. What would I do one hour in bus besides admiring beautiful nature.  (Also it isn´t in the photo).
Wallet. I think I needn´t speak about this. (Mango)
Diary. If I don´t have diary, I write everything into my mobile phone and then I overwrite it into the diary. About diary I wrote one article on my blog. Doller.
Pen. How can I write something into the diary without pen? Impossible 
Sun glasses. I wear glasses, when sun is shining outside, what is very often now. However I don´t have sun glasses in love, because they don´t look good on me and I always forget them at home. (Wayfarer)
Tissues
Hairbrush. When my hair looks very bad after a whole day out of home, so brush is my very good "friend".
First aid kit. It contents: plaster, plaster for cold sores, painkillers for head and stomach, elastic bands for hair, hair clips.
Elastic band for hair. Next elastic band for hair, which I have always with me.
Gum. My must-have. I don´t go out from the house without the gum.
Balm. I have the driest lips in the world, I need balm like a salt. I don´t know what should  I do with them, nothing help me, so if you have any advice, I will be happy, if you leave me comment down below. (Neutrogena)
Lip pencil. It is contour pencil, but I like to use it on to the entire lips and that is because it´s matte and also my lips doesn´t seem dry such as in some lipsticks. (Catrice - 150 Vintage Rose)
Lipstick. (Catrice - 010 Be Natural!)
Perfume. Mini ball suitable into the handbag. (Avon-Percieve)






Coat: F&F
Shirt: Bershka (tu)
Leggings: New Yorker
Shoes: Deichmann
Handbag: Mohito



A čo nosíte v kabelke vy?
And what are your handbag essentials?


A hlavne
Nezabudnite na úsmev :)
And
Don´t forget to smile :)





0 Comments