Motivačný diár, kalendár | Recenzia

Život je čoraz viac hektickejší, neorganizovaný, veľa vecí nestíhame a na mnohé zabúdame. Čím sme starší je toho na nás viac.Viac povinností, úloh, ľudia na nás majú čoraz väčšie nároky, no a aby sme to všetko zvládali a boli vždy pozitívne naladení a zároveň nezabúdali na seba a naše sny od toho všetkého je tu tento Motivačný diár.
Poskytol mi ho I Can Academy. Na ich e-shope nájdete veľmi veľa motivačných vecí od plagátov, kalendárov až k diárom. No ak niekto chce dá sa objednať aj na Martinuse.
Motivačný diár 2017 SK - I can academyMartinus
Motivačný diár 2017 CZ - I can academy
Stolový motivačný kalendár 2017 - I can academyMartinus


O Školskom motivačnom diári som už článok písala (tu), no pár z Vás hovorilo, že už sú zo školy vonku a pre takých je tu Motivačný diár na rok 2017.
Je tvorený podobnými vecami ako školský, no motivačné citáty a obrázky sú smerované viac na život a úspechy v živote.

Dizajn je veľmi pekný a jednoduchý. Veľkosťou je rovnaký ako ten školský, čiže asi ako moja dlaň.
Taktiež obsahuje ročný, mesačný a aj týždenný plánovač. Pred každým týždňom máte priestor napísať svoj zámer, zvyk a 3 najdôležitejšie úlohy na ten konkrétny týždeň. A pravdaže čo týždeň to nový citát.


Určite všetci poznáte 101 cieľov za 1001 dní, tak tento diár to obsahuje. Máte tu priestor napísať svojich 101 cieľov, čo mňa osobne veľmi potešilo, pretože predsa len mať to napísané v notebooku a v diári, ktorý nosíte stále pri sebe je rozdiel.
Je tu veľa priestoru na sebarealizáciu ako napríklad Zhodnotenie mesiaca, kde môžete napísať čo sa vám podarilo, čo zlepšiť..., ďalej sú tu kartičky na vystrihnutie, na ktoré napíšete váš cieľ. Čo sa mne veľmi páči je nástenka vízií. Taktiež je tu kruh života, priestor na vaše silné stránky, ako sa naučiť robiť veci "len tak", vytvoriť si nový zvyk... A okrem iného aj veľa priestoru na písanie čohokoľvek, čo vás len napadne.



 Diár obsahuje aj veľa rád napríklad Zásady šťastného vzťahu, Veci, ktorých by ste sa mali vzdať, Ako byť sebavedomejší, Ako si nekomplikovať život, Rozdiel medzi úspešnými a neúspešnými ľuďmi a veľa iných.
Citát, ktorý mňa najviac zaujal.



Stolový motivačný kalendár na rok 2017 je asi najlepší kalendár aký som kedy mala. Nielen že je tam veľa priestoru na zapisovanie, ale je aj na peknom podklade, ktorý sa nebije s napísaným a každý týždeň prináša nový citát. Obsahuje taktiež aj ročný plánovač, prehľad štátnych sviatkov a školských prázdnin, kto má kedy meniny zvlášť ženy a zvlášť muži. A aby toho nebolo málo je tu priestor aj na váš cieľ pre konkrétny týždeň.

"Času máme dosť, len keby sme ho správne využívali."
"Niekedy jediný spôsob, ako niečo zistiť, je jednoducho dôverovať a vyskúšať to."

Nezabudnite na úsmev :)




0 Comments